KLANTENLOGIN

blog

Het online visitekaartje: maak jezelf zichtbaar op het web!

beeld_online_visitekaartje

Heeft je bedrijf nog geen eigen website?
Stel je het (laten) maken van een website steeds uit?
Wil je wel een website maar beschik je over een beperkt budget of weinig tijd?

Dan is een online visitekaartje een oplossing. Het is een eenvoudige website die uit slechts één pagina bestaat. Op die ene pagina leg je kort en krachtig uit waar je bedrijf voor staat, wat je precies doet en waar je sterk in bent. Ook vermeld je er je contactgegevens.

Om je mini-website nog meer uitstraling te geven kies je het best voor een herkenbare url: een eigen domeinnaam dus. Mensen kunnen je dan mailen op een mailadres met die domeinnaam erin verwerkt. Afgelopen dus met klanten te mailen via een hotmail- of gmailaccount.

Omdat je tegenwoordig online zichtbaar moét zijn, is een kleine one-page site een prima keuze voor wie (nog) geen nood heeft aan een uitgebreide website. De webpagina is snel gemaakt en helemaal niet duur.

Kasper bouwt je online visitekaartje volgens de laatste webstandaarden (html 5 en css3). We houden rekening met jouw wensen en personaliseren je webpagina op jouw maat, zodat hij eruit springt. Heb je een eigen huisstijl, dan verwerken we die uiteraard in het ontwerp van de site.*

Een voorbeeld: http://www.kantoorstockman.be/

* Nog geen eigen huisstijl? Dan kun je hiervoor uiteraard ook bij ons terecht.

Over de auteur

Mieke
Mieke

sterk in ontwerp en CSS, met een zwak voor Japan


Voeg een reactie toe