Door onze jarenlange ervaring in het onderhandelen met drukkerijen garanderen we je de beste kwaliteit en de scherpste prijzen voor alle soorten drukwerk.

Kasper plaatst jaarlijks grote hoeveelheden drukwerk bij verschillende drukkerijen. We weten welke drukkers de beste zijn in welk soort drukwerk, welke papiersoorten je het best gebruikt, etc. Verder regelen we de levering en zorgen we ervoor dat de transporten vlot verlopen.

We werken enkel met Belgische drukkerijen om je de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Tijdens het drukproces gaan we langs bij de drukkerij voor een kwaliteitscontrole van je drukwerk.

Kasper regelt alles. Je stuurt ons gewoon je drukklare pdf’s door, wij doen de rest. Vervolgens wordt het drukwerk op de afgesproken plaats(en) geleverd binnen de afgesproken termijn.

Nog een voordeel aan onze manier van werken? Je hebt niet langer een interne kracht nodig die het plaatsen van het drukwerk moet coördineren. We zijn de ideale partner voor bedrijven die zeer divers drukwerk willen plaatsen. Maak dus gebruik van onze kennis en kwaliteitszorg om zowel de prijs als de kwaliteit van je drukwerk te optimaliseren.

Enkele referenties?
Kasper verzorgt al het drukwerk voor de Bongo geschenkbonnen. Ook internationaal zijn we actief: we beheren het drukwerk voor de bekende Smartbox cadeaubonnen (Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken, …).

Til je drukwerk naar het hoogste niveau. Contacteer ons.