Het succes van je website hangt niet alleen af van het design (UI) en de inhoud, maar ook van de gebruiksvriendelijkheid (UX). Is het aangenaam surfen op jouw website? Is je site overzichtelijk en snel genoeg? Wil je je oude site opfrissen en vlotter doen werken? Wil je een responsive website die er zowel op een smartphone als op een groot desktop scherm perfect uitziet? Wil je een webshop integreren, of een blog?

Dan ben je bij ons aan het goeie adres.

Als WordPress experts werken we graag aan je website, Woocommerce e-shop, blog of portfolio, van ontwerp tot implementatie. We kunnen je site volledig voor jou beheren en onderhouden, of we leren je zelf aanpassingen te maken via de WordPress interface. Heeft je bestaande WordPress website nood aan een nieuwe look? Kasper frist hem op door zowel design, gebruiksvriendelijkheid als performantie te optimaliseren.

Heeft je bedrijf gekozen voor de Sitecore technologie? Als Sitecore Certified Advanced Users helpen we graag met de verdere optimalisatie en uitbreiding van je website binnen dit platform.

Wil je zelf nieuwsbrieven versturen? Via het Kasper CMS zorgen we voor één of meer templates op maat, waarvan je de inhoud eenvoudig kunt aanpassen en personaliseren. Of je kunt inzetten op een volwaardige campagne met nieuwsbrief en sterk converterende landingspagina met een stijlvolle look & feel.

We werken samen met eigen developers. Onze sites draaien op krachtige servers, door ons gehost. We bieden ook support en advies indien je voor externe hosting kiest. Uiteraard zorgen we ook voor de registratie van je domeinnaam.

Als je een tekst nodig hebt voor je site leveren we je die graag. Doordachte webteksten doen immers wonderen voor de SEO (Search Engine Optimisation). Zo scoor je hoog op zoekmachines als Google en vindt de surfer snel je site.

Via Google Analytics leveren we je zeer gedetailleerde statistieken over je site. Je krijgt een perfect zicht op de bezoekersaantallen, de verkeersbronnen en de opgevraagde inhoud. Op basis hiervan kun je actie ondernemen: meten, weten en verbeteren.

Wil jij ook een website met uitstraling? Contacteer ons.